Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Tipsport extralize: 43. týden

Samuel Buček © google.com

Slavia Praha představila hvězdnou posilu z extraligy. Třinec přivedl reprezentanta z KHL. Plzeň opustil její rakouský hráč. Olympionik Petr Koukal bude opět hrát za Hradec Králové.

Roth hostem ve Slavii

Pražská Slavia získala na hostování zvučnou posilu. Za prvoligový celek bude po dobu jednoho měsíce nastupovat obránce s reprezentačními zkušenostmi Vladimír Roth z týmu Oceláři Třinec.


Vladimír Roth.

32letý odchovanec Ústí nad Labem v loňské sezoně nastupoval za Kometu Brno, na jihu Moravy ovšem nezůstal. Nyní se tak bude rozehrávat k dřívějším výkonům v Chance lize v dresu tradičního pražského klubu.

Buček posilou Třince

Samuel Buček se stal novým hráčem třineckých Ocelářů. Slovenský útočník přichází z ruského Neftěchimiku Nižněkamsk. 23letý rodák z Nitry opustil klub z KHL po pouhých šesti zápasech.


Samuel Buček.

Buček se v minulosti pokoušel prosadit i za mořem, kde hrál v USHL za Chicago Steel a v QMJHL za Shawinigan Cataracters, a ve Finsku, kde v dresu KooKoo okusil tamní nejvyšší Liigu.

Plzeňský Meyer do Rakouska

Nicolai Meyer odchází do ciziny. Dánský forvard opustil plzeňskou Škodovku a zamířil do rakouského Salcburku. Účastník olympijských her odehrál za Plzeň jenom šest extraligových duelů.


Nicolai Meyer (vpravo).

Na západ Čech dorazil teprve před sezonou z jiného rakouského mančaftu Vienna Capitals. Meyer dříve kromě rodného Dánska a zmíněného Rakouska nastupoval ještě ve Švédsku a ve Finsku.

Koukal na střídavé starty do Hradce

Služeb Petra Koukala, ostříleného útočníka Kolína, bude moct formou střídavých startů využít královehradecký Moutnfield. 40letý rodák ze Žďáru nad Sázavou vykonává v Kolíně funkci kapitána.


Petr Koukal.

Koukal má za sebou mimořádně úspěšnou kariéru, během které si zahrál i v Rusku, kde oblékal dresy Nižněkamsku a Jekatěrinburgu, a ve Finsku, kde byl v sezoně 2014/2015 hráčem Jokeritu Helsinky.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
164.7 ms