Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Tipsport extralize: 37. týden

Adam Brodecki © rytirikladno.cz

České Budějovice oznámily příchod kvalitní posily do svých obranných řad. Posilovalo i Kladno. Pardubice opustil obránce, zamířil do ciziny. Dva liberečtí hokejisté se představí v Kolíně.

Doudera uspěl v Motoru

Lukáš Doudera uspěl na zkoušce v Českých Budějovicích a stal se kmenovým hráčem tamního Motoru. Hráč Karlových Varů vloni krátce hostoval v Kometě Brno, ta si jej ale ve svém kádru neponechala.


Doudera v dresu Kladna.

Doudera vloni za Energii odehrál 14 duelů, pak hostoval v Horácké Slavii Třebíč. Té bude k dispozici dle potřeby i v nadcházející sezoně. 24letý bek je odchovancem Rytířů Kladno.

Kladno představilo Brodeckiho

Švédský útočník Adam Brodecki se stal novou posilou extraligového Kladna. Naposledy přitom hrál za finský mančaft Jyväskylä. 27letý hokejista je odchovancem celku IK Waxholm.


Kladenská posila Brodecki.

Jde o někdejší švédského reprezentanta, majitel Rytířů Jaromír Jágr v něm tak získal opravdu zvučnou posilu pro svůj tým. Brodecki v uplynulém ročník nastoupil za JYP k 52 zápasům, nasbíral v nich 28 kanadských bodů.

Pardubický Jelínek si vyzkouší polskou ligu

Do polské soutěže zamířil obránce HC Dynamo Pardubice Tomáš Jelínek, ten bude nově nastupovat za Podhale Nowy Targ. Pro 21letého kolínského odchovance půjde o první zahraniční štaci.


Tomáš Jelínek.

Jelínek vloni odehrál za pardubický celek čtyři utkání, jinak hostoval ve Vrchlabí a krátce se mihnul i v Hronově. Jde o bývalého českého reprezentanta v kategoriích U-16 a U-17.

Dva Tygři do Kolína

Kolín získal na střídavé starty dva extraligové hokejisty z Liberce. Jedná se o zadáka Davida Aubrechta a útočníka Adama Dlouhého. Oba potřebují sbírat starty, v nabitém kádru Bílých Tygrů to nebudou mít jednoduché.


Adam Dlouhý.

20letý Aubrecht v minulé sezoně nastoupil za Bílé Tygry 36x, zaznamenal přitom sedm kanadských bodů (2+5). Naproti tomu Dlouhý je ve svých 27 letech již zkušenějším hráčem, vloni vedle Liberce hrál i za Benátky nad Jizerou.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
156.4 ms