Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Tipsport extralize: 15. týden

Anthony Camara © google.com

Produktivní kanadský forward odešel z Pardubic, které už nebude trénovat bývalý legendární útočník. Varaďa zná svého nástupce na lavičce Ocelářů Třinec. Plzeň připravila exodus šesti hráčů.

V Pardubicích skončil Král

Richard Král už není trenérem pardubického Dynama, v novém ročníku povede Perníkáře někdo jiný. Spolu s Králem skončili i jeho asistenti, kterými byli Petr Sýkora a David Havíř.


Král v příští sezoně Dynamo nepovede.

Někdejší legendární hráč nahradil v Pardubicích v listopadu loňského roku Milana Razýma. Šlo o jeho první trenérskou zkušenost coby hlavní kouč, nutno říct, že Král si rozhodně v této roli nevedl zle.

Camara už nebude hrát za Dynamo

Změny se dějí nejen na trenérské lavici, ale také v hráčském kádru Pardubic. Za východočeský extraligový celek už dále nebude nastupovat kanadský forward jménem Anthony Camara.


Z Pardubic odchází i kanonýr Camara.

28letý rodák z Toronta v tomto ročníku odehrál za Dynamo 48 utkání, v nich zaznamenal 36 kanadských bodů, když dal 22 gólů, k nimž přidal ještě 14 asistencí. Podobné statistiky měl i v předešlé sezoně.

Varaďu oficiálně nahradí Moták

Václav Varaďa s předstihem oznámil, že po sezoně skončí na střídačce třineckých Ocelářů. Nahradí jej Zdeněk Moták z Olomouce, o němž se už delší dobu coby o příštím kouči Třince spekulovalo.
 

Moták po sezoně převezme Třinec.

57letý Moták vedl olomouckou Moru jakožto hlavní trenér v posledních dvou sezonách, předtím v Olomouci pracoval jako asistent. Dobré výsledky jeho svěřenců mu ale vynesly angažmá u Ocelářů.

Z Plzně odešlo šest hráčů

Velké změny v hráčském kádru se v současné době dějí v Plzni. Za západočeský celek už nebude nastupovat hned šestice hokejistů, všichni si pro příští ligový ročník budou hledat nové působišti.


Kindl už plzeňský dres nosit nebude.

Jmenovitě jde o trojici obránců ve složení Jakub Kindl, Dominik Graňák a Švéd Viktor Lang a o tři útočníky, kterými jsou Michal Bulíř, Jan Dufek a další hráč švédské národnosti Gestaf Thorell.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
113.9 ms