Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Chance lize: 46. týden

Valentin Claireaux © google.com

Sokolov získal posilu z Dynama Pardubice. Vítkovice si vytáhly ostříleného brankáře Poruby. Francouzská opora zlínského útoku u Beranů skončila. Zadák Zlína na hostování k Zubrům.

Hajný na hostování do Sokolova

Baník Sokolov hlásí novou posilu, hostovat v tomto klubu bude forvard Jakub Hajný z HC Dynamo Pardubice. 25letý rodák z Kladna nastupoval pouze za B-tým Pardubic, a tak je pro něj hostování v Chance lize vysvobozením.


Jakub Hajný.

Hajný hrál vloni extraligu za kladenské Rytíře, po přestupu do Dynama se ale nedokázal prosadit do prvního mužstva. Pro Sokolov může jít každopádně o velmi zajímavou posilu do ofenzívy.

Bláha na střídavé starty do Vítkovic

Vítkovice získaly do svého kádru formou střídavých startů brankáře HC RT Torax Poruba Ondřeje Bláhu. Zkušený 30letý gólman je odchovancem Českých Budějovic, v extralize si však zahrál jen jednou.


Ondřej Bláha.

Ono jediné utkání odchytal v sezoně 2016/2017, kdy krátce hostoval z Českých Budějovic v Liberci. Za Porubu letos nastoupil k sedmi zápasům, v nichž si držel 91,9% úspěšnost zákroků.

Claireaux ve Zlíně skončil

Francouzský hokejový útočník Valentin Claireaux už není hráčem prvoligového Zlína a hledá si nové angažmá. 31leté pravé křídlo či centr je rodákem ze Saint-Pierre-et-Miquelon.


Valentin Claireaux.

Claireaux odehrál za Berany v letošním ročníku Chance ligy 8 duelů s výbornou bilancí 2+5. Podle některých zpráv je už domluvený na angažmá ve francouzském prvoligovém Rouenu.

Novotný hostem v Přerově

Obránce Martin Novotný ze Zlína bude hostovat v nedalekém Přerově. 33letý odchovanec Šumperka za Zlín v této sezoně nastoupil ke 14 zápasům, v nich si na své konto připsal jednu asistenci.


Martin Novotný.

Novotný to v Přerově dobře zná, hostoval tam už i v minulých ročnících. Kmenovým hráčem Zlína je od sezony 2020/2021, předtím byl zaměstnancem prostějovských Jestřábů.


Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
149.7 ms