Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Chance lize: 45. týden

Brankář Jan Mičán © google.com

Zlínští Berani představili novou posilu na hostování. Havlíčkův Brod si vyřídil střídavé starty pro dva hráče z Chance ligy. Útočník šumperských Draků se představí o jednu soutěž níž.

Litoměřický Zabloudil k Beranům

Angažmá ve Zlíně si vysloužil útočník Matěj Zabloudil z Litoměřic. 23letý odchovanec Vyškova by měl v ambiciózním celku, jenž po letech spadl z Tipsport extraligy o soutěž níž, prozatím hostovat.


Matěj Zabloudil.

Zabloudil letos stihl odehrát i jedno extraligové utkání za Karlovy Vary, za něž v minulosti již nastupoval. Za litoměřický Stadion v probíhajícím ročníku odehrál 16 duelů, v nichž zaznamenal bilanci 2+2.

Střídavé starty v Havlíčkově Brodě pro Dvořáka

Adam Dvořák bude moct nově nastupovat za Havlíčkův Brod, a to formou střídavých startů. Obránce Dukly Jihlava se tak vrací do svého mateřského celku, je totiž odchovancem a rodákem z Havlíčkova Brodu.


Adam Dvořák.

Dvořák v podstatě celou svou dosavadní cestu strávil mezi Havlíčkovým Brodem a Jihlavou. Pouze v sezoně 2015/2016 nastupoval za Horáckou Slavii Třebíč, a to ve výběrů hráčů do 16 let.

Do Havlíčkova Brodu také Mičán

Havlíčkův Brod slušně posiluje a stejnou formou, tedy střídavých startů, bude moct využít rovněž služeb dalšího hráče z Chance ligy, kterým je tentokrát Jan Mičán, brankář Horácké Slavie Třebíč.

22letý rodák z hlavního města  a odchovanec pražské Sparty je stále kmenovým hráčem Pražanů. V Horácké Slavii naposledy pouze hostoval. Mičán dříve nastupoval i za Příbram či Letňany.

Horký na střídavé starty do Hronova

FC Hronov bude moct formou střídavých startů využívat služeb útočníka a kmenového hráče šumperských Draků Jakuba Horkého. 20letý odchovanec Šumperka tak okusí druhou ligu.


Jakub Horký.

Horký v minulosti hrál ve dvou ročnících za olomouckou Moru, resp. za její výběry do 19 a 20 let, a to v sezonách 2018/2019 a 2019/2020. Od té doby hraje za svůj mateřský Šumperk.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
101.0 ms