Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Chance lize: 43. týden

Daniel Kolář © google.com

Dva hráči z Chance ligy si vyzkouší formou střídavých startů působení v nejvyšší soutěži. Naopak Jihlava přivedla na měsíční hostování hokejistu z Chance ligy. Obránce Draků zamířil do Francie.

Čachotský do Českých Budějovic

Formou střídavých startů může v českobudějovickém Motoru působit Tomáš Čachotský, útočník a kmenový hráč Dukly Jihlava. Již 40letý hokejový veterán tak prožívá na sklonku kariéry nečekané dobrodružství.


Čachotský v dresu Dukly Jihlava.

Jihlavský odchovanec a někdejší kapitán Dukly se v extralize mihl i vloni, kdy odehrál jeden zápas za olomouckou Moru. V Jihlavě letos zasáhl do 12 utkání, ve kterých zaznamenal bilanci 1+2.

Procházka na střídavé starty do Kladna

Útočník Litoměřic Ondřej Procházka má před sebou velkou výzvu, byly mu totiž vyřízeny střídavé starty v Tipsport extralize, konkrétně v dresu kladenských Rytírů. Odchovanec Sparty Praha prožívá výbornou sezonu.


Ondřej Procházka.

V prvních 14 duelech v dresu Stadionu si na své konto připsal hned devět kanadských bodů, když vstřelil čtyři branky a na dalších pět pak přihrával svým spoluhráčům. To mu vyneslo extraligovou odměnu.

Kolář hostem v Jihlavě

Daniel Kolář bude měsíc hostovat v jihlavské Dukle. Zadák extraligového Litvínova se tak bude moct rozehrát v Chance lize. 30letý odchovanec Hvězdy Praha v Jihlavě v minulosti již působil.


Kolář to v Jihlavě dobře zná.

Kolář letos zatím za Vervu nastoupil jen ve čtyřech zápasech, potřebuje tedy větší herní vytížení. Toho se mu v Dukle, kde jednu dobu působil jako asistent kapitána, nepochybně dostane.

Březák si vyzkouší Francii

Na angažmá do Francie vyrazil obránce šumperských Draků Jakub Březák. Ten bude nově nastupovat za Tours. 25letý mostecký rodák si vyzkouší své první angažmá za hranicemi České republiky.


Březák v barvách Litvínova.

V uplynulé sezoně odehrál Březák za Šumperk 35 utkání a získal v nich velmi solidních 11 kanadských bodů (3+8). Za spolehlivé výkony byl tedy odměněn zahraniční štací ve Francii.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
133.5 ms