Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Chance lize: 37. týden

Jiří Karafiát © google.com

Slavný prvoligový klub představil tři zajímavé posily. Čtyři noví hráči pro Jihlavu. Posilovala také Poruba, hráč Komety uspěl na zkoušce v Chance lize.

Čtyři posily pro Jihlavu

Hned čtyři nové hráče představila jihlavská Dukla. Tři přicházejí na hostování, jeden uspěl na zkoušce. Z Olomouce budou v Jihlavě hostovat útočníci Tomáš Handl a Joshua James Mácha.


Juniorský reprezentant Mácha.

Z dalšího extraligového celku, Karlových Varů, pak přichází na hostování další forward Tomáš Křehlík, který ale naposledy působil na hostování v Litoměřicích. Na zkoušce uspěl Fabien Kočí, jenž přichází po konci angažmá v Havířově.

Tři nové tváře ve Slavii

Tři hokejisté úspěšně absolvovali zkoušku v pražské Slavii a stali se zaměstnanci slavného klubu. Jmenovitě jde o obránce Zorana Fialu a Dominika Němečka a jednoho útočníka, kterým je Maxim Havrda.


Maxim Havrda.

20letý Fiala je odchovancem Kobry Praha, v minulém ročníku působil v Letňanech. Stejně starý Němeček je slávistickým odchovancem a rovněž 20letý Havrda je také odchovanec Slavie. Němeček s Havrdou budou hostovat v pražské Kobře.

Poruba získala Karafiáta

Útočník Jiří Karafiát uspěl na zkoušce v HC RT Torax Poruba, naposledy přitom oblékal dres finského celku Joensuun Kiekko-Pojat v soutěži Mestis. Ve Finsku ovšem pouze hostoval ze Zlína.


Karafiát ve zlínském dresu.

Karafiát je stále kmenovým hráčem Beranů, rovněž v Porubě bude hostem. 24letý hokejista je bývalým českým reprezentantem v kategorii U-20. Vloni za Zlín odehrál 37 utkání.

Malý posilou Třebíče

Na zkoušce uspěl také jiný forward Jakub Malý, a to v Třebíči. Ten tak vymění barvy Komety Brno za dres prvoligové Horácké Slavie. 20letý hráč je odchovancem Komety a v Třebíči by měl prozatím hostovat.


Jakub Malý.

Malý v uplynulém ročníku nastoupil za A-tým Komety Brno ve 12 duelech, v nichž si připsal jednu asistenci. Jde o někdejšího reprezentanta do 20 let. V Horácké Slavii to Malý už zná, vloni za ni odehrál tři zápasy.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
138.8 ms