Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Chance lize: 30. týden

Jaroslav Pavelka © google.com

Relativně klidné hladiny Chance ligy v posledních dnech čeřili především Jestřábi z Prostějova. Ti představili několik posil, z toho například gólmana a útočníka z extraligy. Se zajímavým jménem se v kolonce příchozích vytasil i Vsetín.

Klhůfek novou akvizicí Vsetína

Za VHK ROBE Vsetín bude v novém ročníku nastupovat Pavel Klhůfek, zkušený forward a rodák ze Zlína přichází k Valachům po zahraniční štaci ve slovenském extraligovém celku HK Košice.


Klhůfek má za sebou působení v Košicích.

30letý útočník strávil v Košicích poslední tři sezony, vždy tam patřil k nejproduktivnějším hráčům. Ve slovenské nejvyšší soutěži dříve působil také v barvách Zvolena. V Česku hrál za Chomutov, Zlín nebo třeba pražskou Slavii.

Machač vyměnil Slavii za Prostějov

V dresu prostějovských Jestřábů se bude v nadcházející sezoně po ledě prohánět Patrik Machač, útočník ukončil své angažmá ve Slavii Praha, kde v minulém ročníku získal ve 35 zápasech 19 kanadských bodů.


Patrik Machač.

28letý Machač je kladenským odchovancem, jako junior se snažil prosadit i za mořem, když si vyzkoušel angažmá v celku OHL Brampton Battalion. Jedná se o bývalého reprezentanta do 20 let.

Jestřábi získali i Buriana

Další posilou prostějovské ofenzivní vozby je Vilém Burian, ten přichází z extraligové Olomouce. 33letý odchovanec Horácké Slavie Třebíč opouští olomouckou Moru po dlouhých šesti letech.


Burian byl dlouho věrný Olomouci.

Burian dříve nastupoval také za Kometu Brno, HC Mountfield nebo Kladno, pro Prostějov půjde o velmi zajímavou a ostřílenou posilu, která dokáže zahrát na levém i na pravém křídle.

Za Prostějov bude chytat Pavelka

A do třetice prostějovští Jestřábi. Ti se tedy na přestupovém trhu činí a v krátké době představili další posilu, kterou je brankář Jaroslav Pavelka, hráč, jenž přichází z extraligového Liberce.


Pavelka v Liberci skončil.

Za Bílé Tygry odehrál Pavelka v uplynulé sezoně 16 utkání, stejný počet zápasů pak přidal na hostování v prvoligových Benátkách nad Jizerou. Odchovanec Hradce Králové by měl být jedničkou Prostějova.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
123.8 ms