Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Chance lize: 23. týden

David Březina © google.com

Přerov představil novou posilu do své ofenzivní vozby. Útok vyztužila také Poruba. Hned dva nové hráče si do týmu vybral Šumperk, jeden bude góly střílet a druhý jim zabraňovat.

Zubry posílil Březina

Útočník David Březina bude od nového ročníku hájit barvy přerovských Zubrů, které vymění za dres VHK ROBE Vsetín. 29letý rodák z Pardubic strávil u Valachů posledních pět sezon.


Březina opustil klub z Valašska.

Dříve působil Březina rovněž v Jihlavě, ve Žďáru nad Sázavou nebo v Jindřichově Hradci. Jde o někdejšího českého reprezentanta do 20 let a odchovance pardubického extraligového hokeje.

Poruba získala Vildumtze

Forward Tomáš Vildumetz už není hráčem Draků ze Šumperka, nově bude nastupovat za ostravskou Porubu. 23letý karlovarský odchovanec vloni krátce hostoval v extraligových Vítkovicích.


Tomáš Vildumetz.

Vildumetz se ještě v juniorském věku pokoušel prosadit v cizině, v sezoně 2016/2017 oblékl dres švédské Karlskrony HK, resp. její juniorky. Ve 42 zápasech tehdy nasbíral 24 kanadských bodů.

Hamalčík hostem v Šumperku

Kdo za Draky naopak hrát bude, je brankář Petr Hamalčík. Ten přichází na hostování z extraligových Karlových Varů. Naposledy přitom z Energie hostoval v jiném prvoligovém celku Ústí nad Labem.


Hamalčík odchytal poslední dva roky v Ústí.

21letý pražský rodák a odchovanec Hvězdy Praha zůstává kmenovým hráčem Karlových Varů. Hamalčík strávil na hostování v Ústí nad Labem poslední dva ročníky, odehrál za tu dobu 41 utkání.

Draky posílil rovněž Bartoš

Hamalčík ovšem není jedinou posilou Šumperka. Za prvoligový klub bude nově hrát i útočník David Bartoš, jenž přichází z Frýdku-Místku. 30letý rodák ze Znojma je odchovancem Hradce Králové.


Bartoš v dresu Prostějova.

Bartoš v poslední sezoně nastoupil za Frýdek-Místek ke 41 kláním, v nich zaznamenal 24 kanadských bodů. Předtím hrál za prostějovské Jestřáby, kde vykonával funkci asistenta kapitána.


Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
120.8 ms