Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 7. týden

Eduards Hugo Jansons © google.com

Bouřlivák Radek Duda nakonec neposílí Vsetín, ale zahraje si v zahraničí. Vítkovice mají posilu z nedaleké Poruby. Olomouc také hlásí příchod hráče z Chance ligy. Lotyšský hráč Havířova odchází za hranice.

Brož na střídavé starty do Olomouce

Útočníkovi Vítězslavu Brožovi byly vyřízeny střídavé starty v olomoucké Moře. Hráč Dukly Jihlava si tak bude moct zahrát v Tipsport extralize, na což v minulých sezonách marně čekal.


Brož během podpisu smlouvy s Duklou.

20letý jihlavský odchovanec letos za Duklu nastoupil ke 41 zápasům, ve kterých si na konto připsal 10 kanadských bodů, když dokázal vsítit šest branek a k nim přidat i čtyři gólové přihrávky.

Vítkovice získaly na střídavé starty Gumana

Extraligové Vítkovice budou mít formou střídavých startů možnost využívat dle potřeby služeb Tomáše Gumana, kmenového hráče prvoligové ostravské Poruby, v jehož barvách se mu letos daří.


Guman v dresu Toraxu.

24letý odchovanec HC Slovanu Ústečtí Lvi hrál v minulém ročníku za kladenské Ryříře, dříve se zkoušel prosadit i v zahraničí, a to konkrétně ve Švýcarsku a ve Švédsku, ještě v dorosteneckém věku.

Duda nakonec do Trenčína

V minulém týdnu jsme vás informovali, že Radek Duda vymění Benátky nad Jizerou za Vsetín, k tomu ovšem nakonec nedojde. Bývalý reprezentační útočník totiž oblékne dres slovenského Trenčína.


Duda má pověst průšviháře.

Duda je ve svých 43 letech ostřílený matador. Odchovanec Baníku Sokolov to zkoušel i v zahraničí, hrál v Rakousku, Německu, Švýcarsku, Švédsku, Finsku, Rusku a coby junior dokonce i v Kanadě.

Jansons posilou Žiliny

Eduards Hugo Jansons vymění Havířov za nejvyšší slovenskou soutěž, kde bude nastupovat za Žilinu. Moravskoslezský celek o odchodu lotyšského zadáka informoval na svých webových stránkách.


Jansons opustil Havířov.

24letý rodák z Rigy si v sezoně 2019/2020 vyzkoušel, jaké to je zahrát si v nadnárodní ruské KHL. Poslední dvě sezony působil ve VHL, kde oblékal dresy Dizelu Penza a Metallurgu Novokuzněck.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
161.4 ms