Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 47. týden

Vladimír Svačina © hc-vitkovice.cz

Syn legendárního hokejisty bude hrát za Jihlavu. Synovec olympionika z Nagana hostem v Šumperku. Ústí nad Labem získalo extraligového hokejistu. Frýdek-Místek využívá služeb zkušeného ostrostřelce z Třince.

Malík posilou Dukly

Zack Malík vyměnil dres Frýdku-Místku, který je prvoligovou farmou extraligových Ocelářů Třinec, za barvy Dukly Jihlava. Rodák z amerického Raleighu je vítkovickým odchovancem.


Malík junior v národním dresu.

Jeho otcem je bývalý vynikající zadák Marek Malík, hráč s bohatými zkušenostmi ze zámořské NHL, a bratrem talentovaný gólman Nick Malík působící ve finské Liize v celku KooKoo.

Frýdek-Místek bude moct využít Svačinu

Formou střídavých startů může za Frýdek-Místek nastupovat třinecký útočník Vladimír Svačina. 34letý rodák ze Studénky posílil Třinec po odchodu z konkurenčních Vítkovic.



Svačina v dresu Vítkovic.

V Třinci už ale zkušený forward v minulosti hrál, působil také v Pardubicích, Kometě Brno, Liberci, Olomouci nebo ve slovenském Popradě. Jako junior hrál Svačina i za Plzeň, Sarezu Ostrava a Porubu.

Hamrlík hostem v Šumperku

Matyáš Hamrlík už letos hostoval ze Zlína v Přerově, nyní se vydal na hostování k šumperským Drakům. Kmenový hráč Beranů je synem někdejšího zlínského obránce Martina Hamrlíka.


Hamrlík je hráčem Zlína.

Matyášovým strýcem je navíc Roman Hamrlík, který podobně jako výše zmíněný Marek Malík působil roky v kanadsko-americké NHL a reprezentoval Česko, mj. na legendárních olympijských hrách v Naganu v roce 1998.

Raška na střídavé starty do Ústí

Ústí nad Labem může formou střídavých startů využívat služeb Adama Rašky. 27letý útočník je kmenovým hráčem Mladé Boleslavi, v Bruslařském klubu letos odehrál 19 utkání s bilancí 3+4.


Adam Raška.

Odchovanec Kopřivnice do Mladé Boleslavi dorazil před sezonou z Českých Budějovic, část loňského ročníku ale strávil na hostování v prvoligové Porubě. Hrával také za Karlovy Vary, Chomutov nebo Znojmo.

Porubu opustili dva hráči

Dvojice hokejistů se vydala z Poruby na zkušenou do zahraničí. Obránce Lukáš Kozák se vrací do vlasti a bude působit ve slovenských Nových Zámcích, domů míří také útočník Lucas Sandström.


Kozák v dresu Poruby.

Švédský forward bude hrát za Västervik. Pro ostravský celek půjde rozhodně o oslabení, Kozák se Sandströmem patřili k zajímavým zahraničním hráčům působícím v Porubě.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
109.3 ms