Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 35. týden

Lukáš Žejdl © google.com

Pražská Slavia přivítala v týmu dva nové hráče. Stejný počet posil hlásí i Šumperk. Dva hokejisty představila též Třebíč. Havířov získal posilu z českobudějovického Motoru.

Havel vyměnil Havířov za Slavii

Havířovský obránce Radek Havel bude v nové sezoně působit ve Slavii Praha, s tradičním celkem z hlavního města se domluvil na podmínkách kontraktu. 27letý hokejista je odchovancem Chomutova.


Havel v kadaňském dresu.

Havel se v minulosti pokoušel prosadit i v zahraničí, působil v německé DEL 2, kde oblékal dres Fischtown Penguins a posléze EHC Freiburg. Jde o někdejšího reprezentanta do 20 let.

Další posilou slávistů Žejdl

Slavia Praha posilovala také v ofenzívě. Do útoku přišel Lukáš Žejdl, hráč extraligového Litvínova. 30letý forward bude prozatím v litvínovském celku hostovat, vloni takto hostoval v Hradci Králové.


Žejdl v barvách Litvínova.

Zkušené pravé křídlo je rodákem z Mostu, Žejdl pak hrál za juniorku Litvínova. Pak nastupoval za Slavii Praha. Oblékal také dres Berouna, Třince či Mladé Boleslavi. Stejně jako Havel býval reprezentantem do 20 let.

Dva noví hráči pro Šumperk

Šumperští Draci přivítali ve svém kádru dvě nové tváře. Šlo o zadáka Jakuba Březáka, jenž naposledy hájil barvy Baníku Sokolov, a forwarda Aleše Furcha, který nastupoval za Slovan Ústí nad Labem.


Březák stále patří litvínovské Vervě.

24letý mostecký rodák Březák je litvínovským odchovancem a rovněž i kmenovým hráčem Litvínova. V Sokolově vloni hostoval. 26letý slávistický odchovanec Furch v Ústí vydržel jen jednu sezonu.

Lytvynov na hostování k Havířům

Obránce Ivan Lytvynov z Českých Budějovic bude hostovat v prvoligovém Havířově. 21letý hráč se narodil v ukrajinském Mariupolu, v mládežnických kategoriích nastupoval za Zbraslav.


Lytvynov je kmenovým hráčem Motoru.

Lytvynov už v Havířově hostoval v uplynulém ročníku, za moravskoslezský klub odehrál 11 utkání. V minulosti se pokoušel prosadit ve Finsku, kde hrál za Vierumäki United a Peliitat.

Třebíč má dvě posily

Hned dvě nové posily do defenzívy hlásí Horácká Slavia Třebíč. Ze Sokolova přichází 20letý David Tureček a ze Žďáru nad Sázavou pak 25letý rodák z Nového Města na Moravě Václav Půža.


Tureček (Karlovy Vary).

Tureček je přerovským odchovancem a kmenovým hráčem Karlových Varů. Půža hrál v mládežnických kategoriích za Žďár nad Sázavou, za ten nastupoval s přestávkami až doposud.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
138.3 ms