Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 30. týden

Jiří Goiš v dresu Zlína © beranizlin.cz

Hráč Třince míří na zahraniční štaci. Vsetín má novou posilu. Prostějov představil zajímavou variantu do ofenzívy. Přerov uvolnil svého zkušeného zadáka.

Przybyla z Frýdku-Místku do Polska

Dan Przybyla vloni hostoval ve Frýdku-Místku, jinak byl kmenovým hráčem Ocelářů Třinec. To se nyní změní, 21letý útočník míří do polské ligy, kde bude oblékat dres celku Jastrzebie.

Przybyla vloni krátce hostoval ještě v Novém Jičíně, jinak kromě Třince a Frýdku-Místku nikde jinde nehrál. Nedaleké Polsko pro něj bude prvním angažmá za hranicemi České republiky.

Goiš posilou Valašského Meziříčí

Jiří Goiš po odchodu z Přerova bude hrát za nedaleké Valašské Meziříčí. Z druhé nejvyšší soutěže se tak přesouvá do té třetí. 31letý hráč je odchovancem Zlína, se kterým si zahrál i extraligu.



Goiš odchází z Přerova.

V Přerově ovšem strávil Goiš většinu kariéry, před lety hostoval také v Chrudimi. Pro Bobry z Valašského Meziříčí půjde každopádně o velmi zkušenou posilu, která může výrazně pomoct jejich ofenzívě.

Jáchym hráčem Prostějova

Forward Tomáš Jáchym ve svých 25 letech přestoupil k prostějovským Jestřábům, doposud byl přitom hráčem Poruby. Odchovanec českobudějovického hokeje vloni za Porubu podával skvělé výkony.


Jáchym platil v Porubě za hvězdu.

A ty mu také vynesly angažmá v Prostějově. Ve 31 zápasech zaznamenal skvělých 27 kanadských bodů. Jáchym v minulosti hrával také za Vítkovice, Frýdek-Místek nebo Havířov.

Vosátko posílil Vsetín

Teprve 20letý talentovaný bek David Vosátko se stal hráčem Vsetína, doposud patřil Olomouci, i když v uplynulém ročníku hostoval ve druholigovém Hodoníně, za který sehrál šest utkání.


Vosátko v dresu olomoucké Mory.

Vosátko je odchovancem olomouckého hokeje, Hodonín byl jeho první "mimolomouckou" zkušeností. Ve Vsetíně si od něj slibují do budoucna hodně, využívat by jej v prvním týmu měli již v novém ročníku.

Tři posily z Ukrajiny pro Kadaň

Tři hráči z ukrajinského celku Ledyanye Volki Kiev přestupují k Trhačům z Kadaně. Jedná se o jednoho zadáka české národnosti a dva útočníky, kteří nejsou ani Češi, ani Ukrajinci, nýbrž Kanaďané.

Jmenovitě jde o obránce Michala Foltýna a dvě ofenzivní esa Kylea Heffernana a Shanea Heffernana. Další zajímavou posilou Kadaně je pak jiný kanadský hokejista, forward Leif Mattson.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
173.4 ms