Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 25. týden

Jakub Sklenář © mountfieldhk.cz

Sokolovský hráč se vrací do kádru Sparty Praha. Prostějovští Jestřábi mají hned tři nové posily. Kolín hlásí extraligovou posilu, jeho kádr naopak opustil bek. Ten je kmenovým hráčem Hradce Králové.

Sklenář posílil Kolín

Extraligovou posilu hlásí Kolín, středočeský prvoligový mančaft získal do svého kádru forwarda královehradeckého Mountfieldu Jakuba Sklenáře, 33letého zkušeného odchovance znojemských Orlů.


Sklenář v dresu Mountfieldu.

V Kolíně by měl Sklenář prozatím hostovat. Ostřílený hokejista si během své kariéry vyzkoušel angažmá v Chomutově, Slavii Praha, Havlíčkově Brodě nebo mateřském Znojmě, kde ale nastupoval jen za juniorku.

Kolín opustil Muška

Kdo naopak z Kolína odchází, je obránce Jakub Muška. Ten se stal novou posilou Dvora Králové. 22letý hokejista je nicméně stále kmenovým hráčem Hradce Králové, odkud bude v HC RODOS hostovat.


Rovněž Muška patří Hradci Králové.

Muška doposud za Mountfield odehrál v extralize jediné utkání, a to v sezoně 2019/2020. Předtím nastupoval za juniorské výběry Hradce Králové, vedle Kolína hostoval i v Prostějově či ve Vrchlabí.

Benátky pustily Hada do Jablonce

Zadák Petr Had vymění dres Benátek nad Jizerou za ten, který nosí hráči HC Vlci Jablonec nad Nisou. 21letý rodák z Prachatic je odchovancem libereckých Bílých Tygrů, jimž až doposud patřil.


Had v libereckém dresu, to je už minulost.

Nyní se natrvalo stal hráčem nedalekého Jablonce. Had v uplynulém ročníku v Benátkách nad Jizerou hostoval právě z Liberce, za libereckou farmu odehrál dvanáct prvoligových duelů.

Tři posily pro Prostějov

Prostějovští Jestřábi hlásí příchod hned tří nových hráčů. Jedná se o obránce Davida Valu s Tomášem Dřímalem a útočníka Martina Dubského.


Jedna z posil Prostějova Dubský.

Vala hrál naposledy ze Ústí nad Labem, jde o odchovance Havlíčkova Brodu. Zlínský odchovanec Dřímal příchází z týmu rivala Přerova a Dubský, odchovanec Sparty Praha, zase z Vrchlabí.

Sokolovský Hašek do Sparty

Přestup o ligu výš si vysloužil útočník Petr Hašek, jenž z Baníku Sokolov odešel do pražské extraligové Sparty, resp. vrátil se do svého mateřského klubu, když v Sokolově vloni hostoval.


Prorazí Hašek ve Spartě?

Hašek je teprve 19letým hráčem, který s hokejem začínal v Berouně. Vedle Sparty si prošel i juniorskými výběry Kladna. Od nové sezony by mohl dostat příležitost ve sparťanském áčku.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
110.2 ms