Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 22. týden

Luc Snuggerud © google.com

Američan z Kladna zamířil na zahraniční misi. Dukla Jihlava vyzkouší čtyři nové tváře. Stejný počet hokejistů posílí ambiciózní Litoměřice. Dvě posily hlásí HC Robe Vsetín.

Snuggerud odchází z Kladna

Kladenské Rytíře opustil americký zadák a rodák ze státu Minnesota Luc Snuggerud, jeho novým působištěm se stane slovenský celek Bratislava Capitals v ICEHL.


Snuggerud pózující s dresem Rytířů.

Snuggerud dříve hrával v nižší kanadsko-americké AHL, v Evropě kromě Kladna působil ještě v Norsku a Rakousku v týmech Stavanger Oilers a HC Innsbruck.

Jihlava vyzkouší čtyři hokejisty

Na zkoušku do Dukly Jihlava míří hned čtyři hráči. Jedná se jmenovitě o dva brankáře Adama Wolfa z Prostějova a Davida Marka z polského JKH GKS Jastrzebie...


Adam Wolf v barvách Jestřábů.

 ...a dále o obránce Tomáše Janouška z Hradce Králové, který ovšem působil v juniorském mančaftu Mountfieldu, a útočníka Vladislava Houšku z celku Trhači Kadaň.

Čtyři nové posily pro Litoměřice

Čtveřici hokejistů ve svém kádru přivítal HC Stadion Litoměřice. První posilou je gólman Lukáš Klika, jenž naposledy působil ve švédském klubu Lidingö Vikings.


Klika se vrací ze Švédska.

Do Litoměřic dále dorazili dva hráči z finské ligy, konkrétně jde o útočníky Michala Rouhu s Josefem Koláčkem z TUTO Hockey. Čtvrtou novou tváří je pak Jan Smola z Plzně.

Kádr vyztužil i Vsetín

Dva nové borce vítá ve svém týmu VHK Robe Vsetín. Ze Slavie Praha přichází do valašského celku bek Jiří Říha, z českobudějovického Motoru útočník Miroslav Indrák.


Indrák toho nejvíc odehrál za plzeňskou Škodovku.

28letý Říha je odchovancem Liberce, v uplynulé sezoně ve Slavii hostoval z extraligového Litvínova. 25letý Indrák, odchovanec Písku, strávil většinu kariéry v Plzni.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
213.5 ms