Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Pardubice nebo Sparta, soustředíme se jen na sebe, hlásí Voženílek

Daniel Voženílek © hcocelari.cz

Oceláři Třinec i navzdory tomu, že v této sezoně nepodávají tak výrazné výkony jako v té předešlé, jsou v semifinále. Proti nim stojí pardubické Dynamo. Oceláři vyřadili Spartu Praha a nebojí se ani Perníkářů.

"Pardubice mají podobně jako Sparta kvalitní tým s dlouhou historií, ale my se budeme soustředit hodně na sebe. Bude to dobrá série," okomentoval semifinálového soupeře útočník Třince Daniel Voženílek.

"Dynamo má kvalitní hráče dopředu i dozadu, jsou silní na puku, takže asi v tom budou Pardubice nejvíce nepříjemné. Ale jak říkám, my se soutředíme na sebe," uvedl forvard pro hcocelari.cz.

Pardubice jsou pro něj speciálním soupeřem. "Narodil jsem se tam, asi si vybavím spíš město. Klub procházel nějakou obměnou, teď jsou nahoře, pro český hokej je to dobře. Těším se na sérii," nechal se slyšet Voženílek.


Jeden z klíčových hráčů Třince Voženílek

"Začínal jsem tam s hokejem, ale už tam nějakou dobu nehraju ani nežiju. Samozřejmě se ale přijdou na zápasy podívat příbuzní, na to se těším. Ale že by to bylo něco jiného než třeba proti Spartě, to asi ne," řekl.

"Vyrůstal jsem v tom klubu a úspěchy, které dřív měl, jsem s nimi prožíval. Jako malý jsem chtěl vždycky za Pardubice hrát, ale už uplynula nějaká doba," odmítal nějakou nostalgii Voženílek.

A co jeho bývalí spoluhráči? "S Patrikem Poulíčkem jsem hrál v dorostu i juniorech, doteď jsme dobří kamarádi. Další kluky Koláře, Zohornu, Radila nebo Kousala jsem obdivoval. Vyhráli dva tituly a dost nám je v mládeži jako úspěšný produkt podsouvali," dodal třinecký hokejista.

Zdroj: hokejportal.cz, hcocelari.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
109.9 ms