Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Okuliar: Mueller? Vítkovice mají 25 hráčů, kteří umí dát gól

Oliver Okuliar © mountfieldhk.cz

Hradec Králové čekají v semifinále Vítkovice, připravoval se Mountfield nějak speciálně na Petera Muellera a spol.? Podle hradeckého útočníka Olivera Okuliara ani ne. Hráčů schopných skórovat je v sestavě Ostravanů mnohem víc.

"Nějaká důkladnější příprava na Muellera? Možná na přesilovce, ale mají pětadvacet hráčů, kteří nám mohou dát gól. Nemyslím si, že bychom se zaobírali pouze jím," uvedl pro mountfieldhk.cz Okuliar.

"Budeme se soustředit hlavně na náš hokej, abychom hráli na puku a útočili, když se nám to podaří, tak nikdo z nich nebude mít takovou volnost a bude se jim hrát hůř," domnívá se 22letý trenčínský rodák.

Ten se dobře zná třeba s Máriem Grmanem z Vítkovic, kolegou ze slovenské reprezentace. Proběhlo mezi nimi už nějaké hecování? "Zatím neproběhlo. Znám více kluků z Vítkovic, ale tak to bylo i s Libercem. Myslím, že ani žádné špičkování neproběhne, když tak až po sérii," řekl Okuliar.


Oliver Okuliar

Oslavy vyřazení Liberce podle něj v podstatě ani neproběhly. "Postup jsme vlastně ani příliš neoslavili, protože jsme nevěděli, kdy budeme hrát. Navíc je ideální počasí na nastydnutí, takže jsme se zaradovali v kabině a poté si oddechli doma s rodinami," prohlásil útočník.

Hradec Králové se s Vítkovicemi potká v play off vůbec poprvé v historii. "Já jsem proti nim odehrál jen dva nebo tři zápasy, protože jsem byl zraněný. Mají dobrou obranu s výborným gólmanem, vepředu jsou velká esa české extraligy, hraje tam také hodně pracantů. Bude to velmi těžký soupeř," je si vědom Okuliar.

Sledoval také ostatní série play off? "Na koukání nebylo příliš času, ale občas mi to v televizi běželo. Viděl jsem zhruba třetinu z každého zápasu. Hokeje bylo přeci jen dost," nechal se slyšet Okuliar.

Zdroj: mountfieldhk.cz, hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
107.8 ms