Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

O2 TV Sport vstupuje do hokejového play off s novinkou. V přenosech nasadí speciální kameru

Speciální kamera na extraligovém zápase © o2.cz

K vrcholu Tipsport extraligy si stanice O2 TV Sport připravila další novinku, která vylepší divácký zážitek ze sledování hokeje. Do přímých přenosů z play off nasadí speciální typ kamery, jež ponese název O2 TV Inside Cam.

Ta O2 TV Inside Campřinese nové unikátní záběry z ledové plochy i tribun. První zápas z předkola play off je na programu v pátek 11. března od 18.30 hodin, kdy Bílí Tygři Liberec přivítají na svém ledě celek HC Kometa Brno.

I ve čtvrtém play off v roli oficiálního vysílatele hokejové Tipsport extraligy nabídne stanice O2 TV Sport zajímavou technologickou inovaci.

"Jedná se o speciální kameru, která přiblíží dění na ledě i mimo něj netradičním pohledem," vysvětluje Tomáš Zetek, šéf hokejové sekce O2 TV Sport. "Samozřejmostí je stejně jako doteď během přenosů bohaté využívání O2 TV Helmet Cam, díky které lze sledovat výjimečné záběry z kamery umístěné na helmách hlavních nebo čárových rozhodčích. Hodně si zakládáme i na čisté prezentaci komunikace sudích prostřednictvím mikroportů přímo na ledové ploše. Oba tyto prvky dohromady přinášejí velmi atraktivní pohled na dění během celého přenosu," dodává Zetek.

I v rámci aktuálních vyřazovacích bojů bude každému utkání předcházet půlhodinové studio přímo na stadionu, kde se objeví tradiční experti Jiří Tlustý, Roman Málek, Jakub Koreis a Miloslav Gureň. "I do přestávek připravujeme speciální program, nové rubriky a chybět nebudou ani atraktivní hosté. Věřím, že přímé přenosy z hokejového play off se budou divákům líbit," doplnil Tomáš Zetek.

V základní části Tipsport extraligy odvysílala stanice O2 TV Sport celkem 41 zápasů v nejvyšší kvalitě. Nejsledovanějším hokejovým přenosem se stal duel Rytíři Kladno - HC Olomouc (30. 09. 2021), který si nenechalo ujít 166 tisíc diváků. Průměrná sledovanost základní části se pak vyšplhala na téměř 100 tisíc diváků.

Nejbližší program televizních přenosů na stanici O2 TV Sport:

11. 3., 18:30: Bílí Tygři Liberec HC Kometa Brno
12. 3., 18:30: HC Dynamo Pardubice HC Energie Karlovy Vary
14. 3., 16:30: HC Olomouc HC VÍTKOVICE RIDERA

Zdroj: o2.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
184.9 ms