Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

O2 TV Sport nabídne zápas legend 25 let od Zlatého Nagana. V přenose se objeví celá řada zajímavých hostů a technologických inovací

© o2.cz

Neuvěřitelné čtvrtstoletí již uplynulo od legendárního úspěchu českých hokejistů na olympijských hrách v Naganu. V pátek 10. února si v O2 areně zahrají české i slovenské hokejové legendy.

Přímý přenos na O2 TV Sport startuje v 18.15 hodin, diváci se mohou těšit na atraktivní hosty, komentář Slavomíra Lenera a Jaroslava Špačka, robotické kamery za brankou a další technologické inovace.

Na ledovou plochu areny přijaly pozvání největší hvězdy českého i slovenského hokeje. V čele uvidíte zlaté naganské borce – Jaromíra Jágra, Jiřího Šlégra, Martina Ručinského, Martina Procházku, Jaroslava Špačka nebo Martina Straku, Roberta Reichela.

Studio Honzy Homolky přivítá celou řadu atraktivních hostů, dorazí například Josef Beránek, Pavel Patera, František Kučera. Přítomen bude i pravidelný expert O2 TV Sport Roman Málek. První a třetí dějství odkomentuje společně sHonzou Velartem Slavomír Lener, ve druhé třetině se fanoušci dočkají Jaroslava Špačka. Aktuální rozhovory bude přinášet reportérské duo Tereza Kubíčková a Honza Hrabal.

„Přenos je na úrovni televizní výroby zápasu NHL. Vplném provozu nasadíme 22 kamer, včetně Helmet Cam, Insdie Cam, novinkou budou robotické kamery na plexi za brankou. Chybět nebude ani bruslař s kamerou po gólech a Jirka Tlustý s hráčskýmmikroportem. Věřím, že na fanoušky čeká velká podívaná," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport.

Zdroj: o2.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
157.0 ms