Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nový kouč? Již brzy, hlásí Sparta

Jaroslav Hlinka (vpravo) s Petrem Tonem © google.com

Z pozice hlavního trenéra Sparty Praha byl odvolán Pavel Patera, kdo zaujme jeho místo? Podle sportovního manažera sparťanů Jaroslava Hlinky bude jméno Paterova nástupce ohlášeno již brzy.

Pavel Patera zamířil do Sparty před sezonou, předtím vedl Mladou Boleslav. Spousta lidí o tomto kroku pochybovala, Patera se nyní s klubem rozloučil. Vedení pražského celku nyní usilovně pracuje na podepisování jeho náhrady.

"Nového trenéra musíme vybrat co nejdříve, aby měl čas s týmem pracovat. Druhým krokem pak bude dobře trénovat během pauzy a hodit tohle špatné období za hlavu," uvedl Hlinka v interview pro hcsparta.cz.


Hlinka v dobách, kdy za Spartu ještě sám hrál.

"V kabině jsou charakterově správní kluci a vynikající hráči. Je třeba přijít na to, kde je hlavní problém. A odstranit ho," uvedl někdejší vynikající sparťanský útočník a bývalý český reprezentant.

Dojde i k zásahům v hráčském kádru? "Zásadní je teď nový trenér. Až poté se uvidí, i po konzultaci s ním, zda bude cítit, jestli budou trejdy potřeba," nechal se v rozhovoru dále slyšet Hlinka.

Tým máme kvalitní, říká Hlinka

Odpovědnost za výsledky společně se svým kolegou Petrem Tonem pociťuje. "Samozřejmě. Je to naše odpovědnost. Vůbec se jí nezříkáme. Sezonu ale rozhodně nebalíme. Věříme, že se z této situace dostaneme," řekl sportovní manažer.

"Jsem přesvědčený o tom, že mužstvo máme dobré. Je tu spousta hráčů, kteří tu vloni hráli finále. Tušíme, kde problém je. Musíme na něm pracovat. Hráči jsou si vědomí toho, že situace není ideální. Spoustu věcí si mezi sebou vyříkali. Máme teď přes týden čas. Věřím, že se situace spraví," dodal na závěr Hlinka.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
125.4 ms