Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nestrašil po demolici Kladna: Čeká nás spousta práce

Andrej Nestrašil © google.com

Třinečtí Oceláři naposledy roznesli Kladno 8:0, šlo o jejich nejvyšší výhru v sezoně. Podle Andreje Nestrašila je ale před nimi ještě spousta práce, než se dostanou, kam chtějí. Na vrchol.

Bylo utkání tak jednoznačné, jak napovídá skóre? O tom a mnohém dalším se rozpovídal třinecký útočník Andrej Nestrašil, jenž si sám v duelu připsal na své konto tři gólové přihrávky.

"Výsledkově to jednoznačné bylo. Říkali jsme si před zápasem, že by bylo fajn jít do reprezentační pauzy s výhrou v zádech. Že bude ta výhra tak vysoká, s tím jsme teda nepočítali. Ale je to příjemné," přiznal pro hcocelari.cz.


Nestrašil v akci.

"Rozhodla hlavně naše produktivita. Doteď jsme měli problém dávat góly při hře pět na pět, dneska nám to tam napadalo," pochvaloval si hokejista, který má zkušenosti jak z NHL, tak i z KHL.

Chceme vyhrát každý zápas, velí Nestrašil

Zůstává ovšem nohama pevně na zemi. "Naše situace je taková, že máme před sebou ještě hodně práce. Bereme každou výhru. Nejsme moc spokojení s tím, kde v tabulce jsme. Chceme každý zápas vyhrát, tahle mentalita tady byla vždycky. V tabulce chceme jít rozhodně ještě výš," hlásí Nestrašil.


Andrej Nestrašil s manželkou.

"Já jsem byl součástí týmu, který prohrál v AHL prvních osm zápasů sezony a pak vyhrál Calder Cup. Jde o to nepanikařit, věřit tomu procesu. Zající se počítají až po honu, sezona je hrozně dlouhá. V týmu musí být určitý pocit, že když se prohraje, je co zlepšovat, ale nesmí se dostavit panika. To se nám povedlo, pár výher jsme ubojovali a teď je to lepší," domnívá se.

Teď přichází reprezentační pauza, není to z pohledu Třince škoda? "Já upřímně musím říct, že je dobře, že pauza přichází. Tyhlety zápasy o hodně gólů... On si za rozhodnutého stavu pak chce každý s pukem pohrát a já toho nejsem fanoušek. Jsem rád, že teď pustíme hokej z hlavy a až se do arény ve středu vrátíme, začneme zase tvrdě pracovat," uzavřel rozhovor Nestrašil.


Zdroj: hokejportal.cz, hcocelari.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
103.4 ms