Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Neskutečně důležité dva body, hlásí po Plzni Kaňák

Lukáš Kaňák © hcocelari.cz

Výhra 5:4 po prodloužení dodala sebevědomí třineckým Ocelářům. Ti chtěli sice tři body, ale nakonec byli šťastni i za dva. Podle obránce a autora vyrovnávací čtvrté branky Lukáše Kaňáka šlo o neskutečně důležité vítězství.

"Neskutečně důležité, potřebovali jsme sice získat tři body a máme dva, ale jsme rádi za vítězství," ulevil si po náročném utkání v rozhovoru pro hcocelari.cz Kaňák, který za Plzeň, svůj mateřský tým, ještě nedávno nastupoval.

"Bylo pro mě příjemné se vrátit a hlavně s příjemným koncem. Moc jsem nevěděl, co od toho dneska čekat, ale viděl jsem tady v hledišti známé tváře, potkal jsem se s klukama z týmu a ještě dnes vyhrál. Za mě to bylo úplně dokonalé," rozplýval se 25letý zadák.


Kaňák v plzeňském dresu.

Kaňák gól proti "svým" neslavil

Jeho vyrovnávací gól byl nesmírně cenný. "Vyrovnali jsme a měli šanci vyhrát. Já měl samozřejmě radost, že jsem dal gól," nechal se slyšet hráč, který zatím kromě Třince a Plzně nastupoval jen za Klatovy v rámci hostování.

Branku však neslavil, i když radost měl obrovskou. "To víte, já tady v Plzni vyrostl. Proti bývalému týmu se góly neslaví, takhle to vnímám," prohlásil Kaňák, pro nějž šlo o čtvrtý zápas v dresu Ocelářů.


Obránce Lukáš Kaňák.

Emoce k tomu patří, oběma klubům jde o hodně, říká Kaňák

"V Plzni jsou emoce vždycky. Oběma týmům šlo o hodně, Plzeň slavila výročí od svého posledního titulu, chtěla vyhrát, to je jasné," okomentoval dění a hutnou atmosféru v hledišti třinecký obránce.

Kaňák zatím v Třinci jen hostuje, poté se uvidí, zda zůstane v moravskoslezském celku, nebo zamíří zpět do západních Čech. Zatím jsou však jeho výkony u Ocelářů dobré, ve druhé formaci nastupuje po boku reprezentanta Jakuba Jeřábka.

Zdroj: hokejportal.cz, hcocelari.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
119.1 ms