Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nad Motorem jsme dominovali, hlásí sparťan Vitouch

David Vitouch © hcsparta.cz

Sparta Praha doma přejela České Budějovice 5:0, o pátou branku se postaral David Vitouch. Podle něj Sparta zápas od druhé třetiny ovládala.

"Myslím si, že od druhé třetiny jsme hráli hodně dobře. Skoro k ničemu jsme je nepustili. Když už se dostali do nějaké šance, 'Kořen' nás výborně podržel. Napadalo nám to tam, za výhru jsme rádi," uvedl hráč Pražanů.

"Od toho gólu Michala Řepíka ve druhé části jsme prostě dominovali a pak už si zápas pohlídali. Navíc jsme měli spoustu šancí, myslím si, že jsme mohli dát více gólů, ale i tak jsme předvedli dobrý výkon. Zaslouženě jsme vyhráli," řekl Vitouch pro hcsparta.cz.


Kořenář proti Motoru s nulou.

Kořenář s Ostapem předvedli výtečný výkon, chválil spoluhráče Vitouch

Vyzdvihl hlavně výkon gólmana Josefa Kořenáře. "Kořenář chytal skvěle a Ostap odehrál velmi dobrý zápas. Myslím si ale, že od té druhé třetiny jsme všichni šlapali jako tým a hráli velmi dobře," prohlásil sparťanský hokejista.

Ve třetí třetině dal gól z pozice, ze které je těžké neskórovat. "No, vždycky to jde nedat. (smích) Ostap mě hezky našel, v mezikruží jsem byl úplně sám. Za gól jsem moc rád a věřím, že jich bude ještě víc," přeje si Vitouch.


Vitouch ve sparťanském dresu.

Spartu teď čekají další tři duely v domácím prostředí

Ten si užívá, že v A-týmu začal dostávat pravidelný prostor na ledě. "Moc si to užívám, jsem strašně rád. My jako mladíci se snažíme sbírat zkušenosti od starších, zkušenějších hráčů a podávat co nejlepší výkon. Myslím si, že se nám to zatím daří celkem dobře," dodal mladý sparťan.

Utkáním s Českými Budějovicemi Sparta započala čtyřzápasovou šňůru na domácím ledě, na řadě je Kometa Brno. "Je to moc fajn. V den, kdy hrajeme doma, máme program o něco klidnější, než abychom museli cestovat někam autobusem. Naši fanoušci jsou skvělí, opět nás hnali za výhrou," chválil příznivce klubu Vitouch.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
119.9 ms