Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Můžeme hrát s každým, hlásí po výhře nad lídrem Kometa

Adam Zbořil © google.com

Po dvou prohrách s Litvínovem a Mladou Boleslaví si Kometa Brno vyšlápla na Pardubice, které venku zdolala 3:1. Spokojen byl i autor první branky, útočník Adam Zbořil. Ten srovnával na 1:1, Zaťovič s Kollárem pak stav zápasu otočili.

Výhra nad extraligovým lídrem z Pardubic může Kometu hodně nakopnout. "My jsme dobře věděli, že můžeme porazit každého. Liga je letos hrozně vyrovnaná a každý tým může vyhrát s každým. V Pardubicích to byl názorný příklad," uvedl Zbořil.

"Hráli jsme s úplně čistou hlavou. Řekli jsme si taková ta klišé, že půjdeme střídání od střídání a dáme do toho všechno. Trpělivost a obětavost se nakonec obrátila pro nás a spadlo nám to tam ve třetí třetině," prohlásil pro hc-kometa.cz.


Adam Zbořil.

Vést 1:0 je nejhorší, využili jsme toho, říká Zbořil

Sám se postaral o vyrovnávací gól. "Začalo to vyhraným buly, což je nesmírně důležité. Potom jsme dobře vybojovali nahozený puk a vrátili ho na modrou, z čehož vznikla ta Ďalova střela, do které jsem strčil hokejku. Zaplaťpánbůh to tam spadlo," pochvaloval si Zbořil.

"Bylo nějakých 12 minut do konce a vedení 1:0 je vždycky nejhorší, protože stačí jeden gól a soupeř se dostane na koně. V tomhle případě jsme to naštěstí byli my. Po vyrovnání jsme si za tím pak šli ještě víc. Když tam padl druhý gól, tak jsme všichni byli neskutečně obětaví a věřili jsme, že to můžeme dotáhnout do vítězného konce," řekl útočník.


Dominik Furch.

Pochválil gólmana Komety Furcha

Ten ocenil další skvělý výkon brankáře Dominika Furcha. "Dominik nás drží celou sezonu, když je v bráně, je to prostě jistota. Patří mu velký dík, nám se na ledě hraje mnohem lépe, když víme, že za sebou máme takového gólmana," nechal se slyšet Zbořil.

"Proti týmům jako Pardubice se nám vždycky hraje snáz, protože chtějí hrát hokej a chtějí hrát s pukem. My jsme jim to svým způsobem kazili a trpělivě jsme si počkali na naše šance," uzavřel brněnský hokejista.

Zdroj: hokejportal.cz, hc-kometa.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
177.9 ms