Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Mistrovství světa v hokeji 2023

MS v hokeji 2023 © en.fhr.ru

Hokej je oblíbeným sportem nejen v Česku a za všechny roky si získal nespočet fanoušků a příznivců. Český tým má za sebou již několik úspěchů a především vítězství. Tento rok se koná již 87. mistrovství světa v ledním hokeji, na které se těší mnoho z nás. Kde se bude MS v hokeji konat, kdy se uskuteční a jaké bude pořadí utkání si povíme v tomto článku.

Sporty jako je hokej, fotbal, MMA a mnoho dalších mají své fanoušky také mezi sportovními sázkaři. Lidé, kteří se v jednotlivých sportech nebo ligách vyznají a mají bohaté znalosti a zkušenosti, zkoušejí své štěstí s různými sázkovými kancelářemi a také na oficiálních internetových stránkách kanceláří, jako například https://online-stavkovanie.com/betring-bonus/. Sportovní sázení ovšem není zaručeným zdrojem příjmu peněz a proto doporučujeme vsadit si pouze v případě, že oplýváte velkými znalostmi daného sportu, jeho pravidel a všech potřebných informací, jak jsme již zmínili výše.

Kdy a kde se koná MS v hokeji v roce 2023?

Mistrovství světa v ledním hokeji se tento rok uskuteční v termínu od 12.5. do 28.5.2023 ve Finském městě Tampere a v Lotyšsku, ve městě Riga. Český tým je tento rok zařazen do skupiny B a hrát bude v Lotyšsku, v hlavním městě Riga. Ve skupině B se Český tým utká s Kanadou, Slovenskem, Švýcarskem, Norskem, Lotyšskem, Slovinskem a Kazachstánem.

25.5. začíná play-off, kterého se účastní čtyři nejlepší týmy v utkání o postup do finále a o bronzovou medaili. Finále se pak uskuteční 28.5.2023 v Tampere mezi dvěma nejlepšími týmy o zlatou medaili. Pořadí utkání v semifinále bude sestaveno podle výsledků, pořadí a bodů.

MS v hokeji se mělo v tomto roce původně uskutečnit v Ruském Petrohradě. To se vzhledem k situaci změnilo a IIHF neboli Mezinárodní hokejová federace Rusko z turnaje vyřadila, jako tomu bylo již v minulém roce.

Rozpis zápasů pro Český tým

Mistrovství světa v ledním hokeji slibuje celkem 56 utkání. Níže naleznete rozpis zápasů českého týmu. Český tým odstartuje MS v hokeji utkáním se sousedním Slovenskem.

12.5. 15:20

Slovensko - Česko

14.5. 19:20

Česko - Kazachstán

15.5. 19:20

Česko - Lotyšsko

18.5. 15:20

Česko - Slovinsko

20.5. 11:20

Norsko - Česko

21.5. 19:20

Česko - Švýcarsko

23.5. 19:20

Kanada - Česko


Celkem se MS v hokeji v roce 2023 účastní 16 týmů. O pořadí rozhodly výsledky z minulého roku. Tak, jako v minulém roce, i v tomto jsou z turnaje vyřazeny týmy Běloruska a Ruska, což zvyšuje šance českého týmu na úspěch. Na mistrovství nebudou chybět ani někteří hráči z NHL.

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
132.2 ms