Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Kapitán Plzně po další "sedmičce": V čem se zlepšit? Ve všem

Jan Schleiss © google.com

Plzeň v přípravě inkasovala podruhé za sebou sedm branek, po Litvínově ji deklasovaly Karlovy Vary. Verva zvítězila 7:0, Energie 7:4. Jak se na to dívá Jan Schleiss, který Škodu v posledním zápase vedl jako kapitán?

Příprava zatím Plzeňským nevychází podle představ, Schleiss je si toho coby provizorní kapitán mužstva dobře vědom. A ví také, že se Škodovka musí zlepšit, a to opravdu ve všech směrech.

"Zhodnotil bych to jednoduše. Dvě periody byly z naší strany naprosto šílené. Neplnili jsme si povinnosti, soupeř nás jednoznačně přehrával a napadalo jim tam několik gólů," uvedl pro hcplzen.cz.

Těší nás jen poslední třetina, hlásí Schleiss

"Jediným pozitivem je zlepšený výkon v posledním dějství, kdy jsme se oklepali a hra měla z naší strany nějakou úroveň. Zabránili jsme ponížení, protože to mohlo být klidně 0:10," odfrkl si Schleiss.


Jan Schleiss.

"Je to pro nás druhá facka za týden a půl a máme rozhodně na čem pracovat. Zlepšit se musíme prostě ve všem. Nic jiného než tvrdá práce nás na vítěznou vlnu nedostane," je si vědom autor prvního gólu Indiánů z utkání proti Karlovým Varům.

V kabině to zatím nehřmělo, tvrdí kapitán

"Něco jsme si k tomu všichni řekli, ale žádná slovní bouřka nepřišla. Je začátek přípravy, a tak je zatím zbytečné příliš zvyšovat hlas," prohlásil 27letý forward. Ten proti Energetikům vedl Plzeň poprvé jako kapitán.

"Samozřejmě to je pro mě těžší. Člověk si to víc bere, když má tým vést k výhře a výsledek je takový. Musíme držet pospolu a mít pozitivní myšlení," nechal se slyšet Schleiss.



Schleiss slavící svou branku.

Schleiss je rád, že Plzeň posílila o několik "buldoků"

"Nehledal bych výmluvy, jsme profesionálové, a tak musíme šlapat jako tým za jakýchkoliv podmínek. Obměna mužstva může mít vliv, ale rozhodně to není důvod naší špatné hry," řekl útočník.

"Posílení přišlo převážně v podobě silových hráčů, kteří by měli tvrdit muziku. Nemůžeme se spoléhat jen na dva tři kluky, kteří budou hrát tvrdě. Takto musí pracovat celý tým a právě od tvrdé práce a dřiny se musíme odrazit. Nicméně jsem rád, že máme v týmu více buldoků," dodal Schleiss.

Zdroj: hokejportal.cz, hcplzen.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
179.7 ms