Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Je sázení na hokej v České republice oblíbené?

Sázení na hokej © betplanet.net

Hokej patří v České republice mezi nejoblíbenější sporty a spolu s tím souvisí také sportovní sázení. Tento zimní sport má dlouhou historii v rámci nejen České republiky, ale také dřívějšího Československa a díky tomu si získává stále více fanoušků mezi všemi věkovými generacemi.

Sportovní sázení na tento sport je však dostupné pouze plnoletým hráčům kteří dosáhli 18 let. Pro ty ale existuje několik způsobů jak si vsadit na tento oblíbený sport a to nejen na českou ligu, ale také na Evropskou, kontinentální nebo tu zaoceánskou. Díky široké dostupnosti těchto sázkových příležitostí je však důležité také zmínit několik faktorů, které zajišťují že hráč sází na skutečně bezpečném místě.

Češi a hokej, hokej a češi

Český hokej má dalekou a bohatou historii která sahá ještě rakousko-uherská kdy začala existovat první reprezentace. V současné době má na svém kontě Česká republika jako hokejová reprezentace hned několik medailových ocenění a patří mezi nejlepší týmy světa, když od roku 1993 nevypadla z světové elity. Velkých úspěchů však dosahovala tato reprezentace také ještě za dob Československa, kdy si přivezla hned několik medailových ocenění včetně šesti zlatých medailí z Mistrovství světa nebo pěti stříbrných medailí z Olympijských her.

 

Úspěšná je také samotná Česká reprezentace, která se světu dostala povědomí zejména svou zlatou medaili z olympijských her v Naganu v roce 1998. Šest zlatých medailí si poté Česká reprezentace vyhrála na mistrovství světa v hokeji a kromě toho také má několik stříbrných a bronzových medailí, mezi posledními je bronzová medaile z roku 2022.

Dostupnost sportovních sázek

Rámci České republiky jsou zároveň široce dostupné také sportovní sázky a to prostřednictvím nejen klasických kamenných sázkových kanceláří taky těch online které jsou stále dostupnější. Je však důležité vybrat si právě tou sázkovou kancelář, která vyhovuje fanouškům hokeje, ne všechny totiž musí disponovat veškerými evropskými nebo světovými ligami. Zároveň zahraniční sázkové kanceláře poté nemusí mít tuzemskou hokejovou ligu. Bookmaker portály nabízí různorodost sportovních sázek, mimo hokejové ligové období je tak možné vybírat z desítek dalších nabídek - například na fotbal, basketbal, vodní nebo moto sporty a mnohé další.

Sázení online vs. offline

Hráči mají v rámci českého herního prostředí hned několik možností. Mohu si najít například kamennou pobočku jedné z sázkových kanceláří, kde je možné si vyplnit tiket pro sázku na hokejový zápas bez nutnosti jakékoliv registrace. Právě to je hlavní výhodou kamenných sázkových kanceláří, které pro plnoleté hráče poskytují možnost rychlého sázení bez závazků.

 

Naopak online sázení poskytuje možnost výběru přes různé platformy a to nejen ty české, ale také ty zahraniční. V těchto případech je však velice důležité si zařídit také registraci a to ověřit verifikací veškerých zadaných osobních údajů. Online platformy mají výhodu rychlého přístupu a vyplnění jakékoliv sázky, díky mobilním aplikacím navíc mohlo být je to z lásky také neustále pod dohledem hráčů. Naopak nevýhodou je často poměrně složitý způsob verifikace osobních údajů, zejména u zahraničních portálů.

České nebo mezinárodní platformy

Na sázka říje po té důležitým krokem vybrat si jakou online sázkovou platformu si vyberou pro svou registraci a pro své sázky. Online svět hazardu s každým dnem rozšiřuje a díky tomu vznikají také stále nové platformy, které lákají hráče na výhodné bonusy a nabídky. V těch je důležité rozeznat kvalitní portály od těch potenciálně podvodných nebo nekvalitních. Je proto důležité zaměřit se na několik faktorů tím prvním je zejména licence a to zdají poskytuje důvěryhodný regulační úřad. Dalším bodem je nabídka knihy sázek ze kterých mohou sázkaři vybírat a zda právě zde disponuje také hokej a jaká je jeho různorodost. Neméně důležité jsou také platební metody, zákaznická podpora nebo dostupnost mobilního sázení.

Domácí a zahraniční sázky

Domácí nebo zahraniční sázky online poskytují nejrůznější záběr, je možné nejen vybírat z desítek sportů, ale také hrát sloty o peníze online, účastnit se nejrůznějších turnajů nebo dokonce vyhledávat hry ve virtuální realitě. Obojí je dostupné jak z pohledu tuzemské, tak mezinárodní nabídky. Mezinárodní herní katalogy mají tu výhodu, že jejich nabídka je více světová a dostupnost některých evropských ligových soutěží, kde působí mnoho českých hráčů - například švédské, německé nebo švýcarské ligové soutěže, které nemusí být nutně dostupné na českých portálech.

 

České portály však mají možnost sázení často také na pobočkách, kde je možné vyrazit také rychlou registraci, vklad prostředků pro sázky nebo výběr vyhraných sázek. Také zde panuje výhoda lokalizovaného webového rozhraní, které je u valné většiny zahraničních portálů dostupné zejména v anglickém jazyce.

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
114.1 ms