Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Jaký je dosavadní průběh letní přípravy Ocelářů?

HC Oceláři Třinec © google.com

Třinečtí Oceláři se připravují na novou sezonu, letní příprava je totiž v plném proudu. Jak v moravskoslezském celku probíhá? Na to odpovídal kondiční kouč Marek Gryc.

"Naše příprava bude podobná jako v minulých letech. Část hráčů se připravuje se mnou tady v Třinci, další část se připravuje podle mých plánů ve svém bydlišti, někteří hráči mají kondiční trenéry své," prohlásil pro hcocelari.cz Gryc.

"Se všemi hráči každopádně komunikujeme ohledně náplně tréninků. Každý z nich je profesionál a dbá na to, aby příprava byla kvalitní," nechal se slyšet kondiční trenér HC Oceláři Třinec.

"Cílem první části přípravy je 'opravit' tělo po sezoně a připravit ho na nadcházející část letní přípravy, která nás čeká. Tzv. objemová a pohybová část přípravy," uvedl v rozhovoru Gryc.


Marek Gryc

"Snažíme se, aby tělo nabralo objem jak v kondici, tak v silové části. Sezona začíná až druhý týden v září, proto máme času spoustu a můžeme na tom pracovat postupně," řekl Marek Gryc.

"Největší zátěž přijde v srpnu díky kombinaci tréninků v posilovně a na ledě. Taky kondiční soustředění v Tatrách nám ale vždy hodně pomůže," okomentoval letní přípravu kondiční guru.

Vyjádřil se také k volnu hokejistů. "Podle mého názoru by hráč po sezoně měl mít tři až čtyři týdny volna. Oni stejně většinou něco dělají i v tom volnu, takže je pro ně jednodušší se do toho i později dostat. Sezona byla pro některé hráče opravdu dlouhá a jejich tělo odpočinek potřebuje," dodal Gryc.

Zdroj: hokejportal.cz, hcocelari.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
121.8 ms