Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Extraliga 2022 - jak správně tipovat

Hokej 2022 © hokejportal.cz

Každý z fanoušků hokeje dospěje do stádia, kdy už dokáže odhadnout, jak dopadnou extraligová utkání. Je k tomu nutná spousta informací o týmech, jednotlivých hráčích, aktuální formě - tedy vše, co čtenář může najít i na našem portálu.

Pro zkušené hokejové fanoušky se může stát možnost vsadit si tím, co prohloubí vzrušení při sledování hokejového zápasu. Pro takové nové hráče nabízejí v ČR licencované sázkové kanceláře vstupní bonusy - příkladem může být Fortuna promo kód. Tuto a obdobné nabídky najdete na online stránkách kanceláří.

Jak si zahrát a pobavit se

V případě sázek na výsledky utkání sázkové kanceláře obvykle nabízí novým zákazníkům bonus, který navýší částku, vloženou na nový herní účet. Často až do 100% vsazené částky.

Součástí online sázkových kanceláří jsou také obvykle fóra hráčů - jedná se v podstatě o obdobu skupin lidí, kteří se dříve scházeli v "kamenné” sázkové kanceláři. Možná budete překvapeni, pokud se rozhodnete vyzkoušet online sázkovou kancelář, kolik lidí znáte osobně z reálného života.

Nedílným faktorem vašeho rozhodování by mělo být střízlivé posouzení vašich vědomostí a zkušeností, které jsou rozhodující pro správný úsudek při stanovení rizik - tedy zda, kolik a za jakých podmínek je možno vsadit.

Hrajte vždy bezpečně

Je však nezbytné pamatovat na to, že sázky na sportovní utkání by měly být v první řadě zábavou a je tak nutno hrát zodpovědně - radíme využívat služeb jedině v MF ČR licencovaných online sázkových kancelářích, a abyste si vždy stanovili maxima; ať už na výšku sázky, či limit ztráty. Tato maxima nikdy nepřekračujte, není cílem sázkové kanceláře, aby své zákazníky přivedla do problémů.

Hraní nesmí přejít v závislost - proto i vstupní bonusy, pokud se rozhodnete pro jejich využití, využívejte rozumně a nezapomínejte, že téměř každý bonus je vázán určitými pravidly, jejichž špatné pochopení by mohlo zkazit jinak skvělý zážitek z vaší hry.

Stručné shrnutí

Odpovědné sázení je možnou cestou, jak zažít ještě větší zábavu a vzrušení z vašeho oblíbeného sportu a jak zúročit vědomosti, zkušenosti, nejen štěstí.

V případě sázek na výsledky utkání sázkové kanceláře obvykle nabízí novým zákazníkům bonus, kdy navýší částku, kterou vložili na svůj nový účet a která umožňuje nováčkům pochopit pravidla a způsoby sázek na sportovní utkání.

Je však nezbytné pamatovat na fakt, že nejdůležitější je, aby zábava zůstala zábavou a ne závislostí. Proto smí díky zákonné regulaci ministerstva financí v ČR tyto služby nabízet jen licenované společnosti dospělým zákazníkům (18+), kteří zvládnou posoudit správně rizika.

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
119.3 ms