Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Důležitá výhra, hlásí po Zlínu sparťan Šmerha

Tomáš Šmerha © hcsparta.cz

Sparta Praha si v uplynulém ligovém kole poradila s již jistým sestupujícím ze Zlína, když zvítězila 3:2. Úvodní branku zápasu vstřelil její obránce Tomáš Šmerha. Ten, stejně jako celý tým, čekal náročné utkání a to se potvrdilo.

"Podobné zápasy jsou vždycky velmi zrádné. Zlínu už v podstatě o nic nešlo, věděli jsme, že i přesto to bude náročné utkání," uvedl sparťanský zadák v interview pro web hcsparta.cz.

"Nebylo to pro nás vůbec nic lehkého. Jsme rádi, že vezeme domů tři body," ulevilo se Šmerhovi. Jeho tým je aktuálně třetí, v těsném závěsu za Spartou se nacházejí Plzeň, Pardubice a České Budějovice.

"Ševci nemají co ztratit a nikomu nedají nic zadarmo"

"Zlínští mají ještě několik zápasů do konce sezony, nikomu nedají nic zadarmo. Myslím si, že Zlín bude bojovat až do posledního zápasu," prohlásil v rozhovoru hokejista Sparty Praha.


Tomáš Šmerha.

Bude mu chybět tradiční zlínský stadion? "V extralize jsem celkově zatím tolik zápasů neodehrál, spíše v mládeži. Situace se nějak vyvinula, je to hokej, někdo z týmů se s extraligou musí rozloučit," nechal se slyšet Šmerha.

Musíme vylepšit koncovku, ví Šmerha

Na čem by Sparta podle Šmerhy měla ve zbývajících zápasech základní části zapracovat? "Určitě musíme být lepší v koncovce a zároveň hrát zodpovědněji v obranném pásmu," řekl.

"Soupeř v utkání čekal na naši chybu. Na druhou stranu musíme ještě více chodit do branky a proměňovat své šance," zamýšlel se hráč nad tím, co bylo ze strany sparťanského mančaftu proti Beranům špatně.


Šmerha hrál i za Slavii.

Chceme být do 4. místa, hlásí obránce

Šmerha odpověděl také na to, zda se svými spoluhráči sleduje průběžnou extraligovou tabulku a jak bedlivě. "Se spoluhráči se hlavně bavíme o tom, že chceme urvat čtyřku," potvrdil.

"Jsme rádi, že máme situaci ve svých rukou, což je pro nás nejdůležitější. V příštím utkání musíme znovu vyhrát," prohlásil Šmerha. Sparta Praha chce prodloužit šňůru čtyř vyhraných duelů v řadě.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
218.5 ms