Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Čtvrtfinále je pro nás jednoznačně neúspěch, hodnotí sezonu šéfka Sparty

Barbora Snopková Haberová © google.com

Pro Spartu Praha letošní ročník Tipsport extraligy skončil, a to již ve čtvrtfinále. Jak hodnotí sezonu sparťanská šéfka Barbora Snopková Haberová? Podle ní jde jednoznačně o neúspěch.

"Po třech sezonách, kdy jsme se neustále zlepšovali, nemůžeme konec sezony ve čtvrtfinále hodnotit jinak než jako neúspěch," uvedla pro hcsparta.cz Snopková Haberová, generální manažerka Sparty.

"S ohledem na výsledky i hru, kterou jsme předváděli pod novým trenérským tandemem, jsme stejně jako všichni fanoušci věřili, že výsledek z loňského roku překonáme. Bohužel jsme zůstali daleko za očekáváním," napsala manažerka.

Sparťané se vloni dostali do finále, v něm stejně jako letos ve čtvrtfinále nestačili na Třinec. "Série byla velice vyrovnaná, a ačkoliv byl náš tým po většinu času tím aktivnějším, nedokázali jsme na Třinec nalézt recept," posteskla si Snopková Haberová.


Barbora Snopková Haberová, generální manažerka HC Sparta Praha

"Výsledek budeme důkladně analyzovat a následně musíme určit, co udělat v příští sezoně lépe. Věříme, že systematická práce s kádrem nás může opět vrátit tam, kde bychom se chtěli dlouhodobě pohybovat," napsala na webových stránkách Sparty.

"Ráda bych poděkovala všem sparťanským fanouškům a partnerům, kteří nás v této sezoně neuvěřitelně podporovali. Vnímám to jako největší pozitivum letošní sezony," byla vděčná JUDr. Barbora Snopková Haberová.

Zároveň nezapomněla poblahopřát Třinci k úspěchu. "Gratulujeme třineckým Ocelářům k postupu a děkujeme za férovou sérii," dodala na závěr generální manažerka pražského velkoklubu.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
151.8 ms