Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Byl skvělý, chválí brankáře Sparty reprezentační hvězda

Matěj Machovský © google.com

David Tomášek se na výhře Sparty Praha nad Libercem 5:2 podílel třemi kanadskými body. Se svým výkonem mohl být spokojen, neopomněl ovšem pochválit svého spoluhráče z brankoviště.

Matěj Machovský podle něj předvedl v utkání velice dobrý výkon a dopomohl sparťanům k zaslouženým třem bodům. Sám Tomášek se v zápase blýskl dvěma vstřelenými góly a jednou asistencí.

"Machy chytal skvěle, předvedl super výkon. Samozřejmě jsem oba brankáře sledoval i dřív, ale tím, že jsem se vrátil zpátky do Sparty, mohu jejich výkony sledovat z blízka," řekl Tomášek.

Tomášek vysmekl poklonu brankářům

"Jsem přesvědčen, že máme dva velmi kvalitní brankáře. Přiznám se, že je těžké jim dát gól i v tréninku (usmívá se). Jedině dobře, že naši gólmani stupňují svou výkonnost směrem k play off," chválil sparťanské gólmanské duo.


Sparťanský bombarďák Tomášek.

Výhra nad Bílými Tygry jej potěšila. "Máme za sebou náročné utkání. Víme, že Liberec je velice silný soupeř s propracovaným systémem. Přiznám se, že se proti nim hraje těžko. Za výhru jsem rád z osobního i týmového hlediska," nechal se slyšet pro hcparta.cz.

Vyjádřil se ke svým gólům

"Před prvním gólem jsem viděl kousek místa, které se mi občas povede trefit i v tréninku. Zkusil jsem vystřelit a kotouč propadl do branky. Měl jsem i trochu štěstí, které k tomu patří," komentoval Tomášek svou první trefu.

"Před druhým gólem bylo dobře sehrané vhazování a David Vitouch výborně zaclonil brankáři. Myslím si, že jejich brankář kotouč vůbec neviděl. Snažil jsem se střílet nahoru, trefil jsem se perfektně," liboval si reprezentant.


Machovský proti Liberci čaroval.

Tomášek se proti Liberci cítil zatím nejlíp

Tomášek po svém příchodu z Chabarovsku ve Spartě válí, daří se i týmu. "Samozřejmě kromě prvního zápasu, který jsme si nechali utéct, předvádíme docela výborné výkony. Proti Liberci jsem se osobně cítil nejlépe," pochvaloval si útočník.

"Chci, aby mé výkony šly pořád nahoru. Do konce základní části nám zbývají čtyři zápasy, situace v tabulce se může ještě pořádně zamotat. Jsem rád, že se prezentujeme dobrým hokejem," uzavřel Tomášek před úterním duelem se sestupujícím Zlínem.


Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
222.1 ms