Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Bod z Mladé Boleslavi? Počítá se, hlásí Klimeš z Vítkovic

Lukáš Klimeš © hc-vitkovice.cz

Vítkovice podlehly v 19. kole Mladé Boleslavi na jejím ledě 2:3 po samostatných nájezdech. Své si k tomu po zápase řekl brankář Ostravanů Lukáš Klimeš.

Ten v utkání vykryl 20 střel soupeře, v nájezdech pak vychytal šest z osmi pokusů. Ani takový výkon ale nestačil na více než jeden bod, Vítkovice tak ztrácejí bod na lídra ligové tabulky, kterým jsou Pardubice.

Klimeš to ale bere s pokorou. "Bod z venku se určitě každý počítá. Zvlášť po takovém zápasu, jako byl tenhle. Byl obzvlášť těžký. Ještě pár minut před koncem jsme prohrávali, takže můžeme být i s bodíkem aspoň trošku spokojení. Škoda těch nájezdů, tam jsme byli blízko. Ale zůstáváme pokorní, bod dobrý," uvedl pro hc-vitkovice.cz.


Lukáš Klimeš.

Mohl jsem chytat ještě líp, hlásí Klimeš

Vyjádřil se ke svému počínání v nájezdech. "Dostal jsem dva góly z osmi. Udělat se dalo určitě i více. Jeden gól byl trochu smolný, ten druhý, to udělal jejich hráč velice dobře, i když jsem to měl načtené. Škoda, že jsme nedali více gólů my, ale to tak někdy v nájezdech bývá. Jejich gólman chytal velice dobře," prohlásil Klimeš.

"Těžký zápas celkově to byl. Nebylo ani tak moc střel, ale na hlavu a na koncentraci to bylo určitě náročné. V prodloužení to kluci výborně ubojovali – Grmo, Miky a Dejko nepustili střelu na bránu, to bylo odbráněné úplně fantasticky. Tam nám tihle tři dali velkou naději na druhý bod, škoda, že to pak nevyšlo," povzdech si 28letý gólman.


Ve Vítkovicích plní roli náhradníka.

V bráně se objevuje stále častěji

Klimeš může být rád, že se v poslední době objevuje v brance stále častěji. "Je to příjemnější, určitě. Radost mám, samozřejmě. Hlavně ale, že jsme udělali nějaké body i se mnou v bráně, takže jsem určitě rád," řekl.

"Je to prostě příjemnější, být v bráně jednou za deset dní než jednou za měsíc. Ale já si nestěžuju. Je to na trenérech a já jsem připravený na svou roli. Je tu Aleš Stezka se svou sezonou a fazonou... Naprosto rozumím všem rozhodnutím," dodal Klimeš.

Zdroj: hokejportal.cz, hc-vitkovice.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
101.5 ms